Internet domů a k tomu za pár korun internet na cesty, samotnou televizi s celou škálou programů, neomezené volání v pevné nebo mobilní síti, anebo všechno najednou? Své služby nyní O2 nabízí jak samostatně, tak i v libovolné kombinaci. V rámci zcela nového konceptu služeb, který společnost spustí 11. května 2009, lze svobodně a s velkými úsporami vybírat z pestrého portfolia nejen fixních, ale také mobilních služeb.

"Nabídku nadále stavíme na kvalitě stávajících služeb, hlavní rozdíl je však v možnostech jejich kombinování. Rozhodli jsme se rozbalit balíčky služeb. Jsme totiž přesvědčeni, že dnes si již zákazníci dokážou namíchat služby sami podle svých představ. Není důvod proč jim to tedy neumožnit a dostát tak slibu: O2 více možností,"říká José Perdomo, viceprezident společnosti Telefónica O2, a dodává: "Zákazníkům přinášíme nové možnosti spolu s více než atraktivní cenovou politikou, což považujeme za jednoznačně nejlepší nabídkuna trhu. Kdo jiný poskytne navíc například rychlý mobilní internet za 150 korun měsíčně?"

Základem nové koncepce je vysokorychlostní O2 Internet, digitální televize O2 TV či hlasové služby O2 Volání - hlasový tarif pro volání z domova. Ty si pak zákazník může okořenit bonusovými službami zdarma (s digitálními TV kanály či bezplatným voláním mezi mobilními čísly) a doplňkovými službami, které získá za zvýhodněné ceny. K internetu domů je tak možné mít například O2 Mobilní internet na cesty, O2 TV nebo volání, a to vše za nižší cenu. Záleží pouze na volbě zákazníka, jaké zvýhodněné služby si vybere.

Další novinkou je sleva 100 Kč měsíčně ke službám O2 Internet na doma nebo k digitální televizi O2 TV. Tu získají ti zákazníci, kteří současně využívají neomezené mobilní tarify O2 NEON.

Stávající zákazníci

Výhody nového menu si budou moci užívat také všichni stávající zákazníci služeb O2 Internet ADSL, O2 TV nebo kombinovaných balíčků služeb. Od 11. května budou jejich dosavadní služby postupně převáděny do nové struktury. Předem připravený algoritmus zajistí, že tito zákazníci budou nadále odebírat stejné služby za tytéž nebo nižší ceny než doposud.

Nová podoba nabídky si vyžádala zásadní modifikace našich interních systémů. Jakmile budou mít stávající zákazníci své služby převedené do nové struktury, mohou si doobjednávat další bonusové i zvýhodněné služby stejně tak, jako noví zákazníci. Změny proběhnou automaticky a zákazníci o nich budou informováni dopisem.

O novém nastavení služeb budou od 11. května 2009 detailně informovat i speciální webové stránky. Zákazníci zde naleznou nejen kompletní přehled všech služeb, ale také informace o převedení stávajících služeb do nové struktury.

Základní schéma nové skladby služeb

ZÁKLADNÍ SLUŽBY
O2 Intenet na doma
Digitální televize O2 TVVolání z domova