Dozorčí rada společnosti Telefónica Czech Republic projednala dne 30. ledna 2014 rezignace Davida Melcona Sanchez-Friery z funkce člena a 1. místopředsedy představenstva a Jakuba Chytila a Ramira Lafarga Brollo z funkcí členů představenstva.

Do funkcí členů představenstva dozorčí rada zvolila Martina Vlčka a Michala Frankla.

David Melcon i nadále zůstává ve funkci ředitele divize Finance, Jakub Chytil pokračuje na pozici ředitele divize Právní, regulatorní a veřejné záležitosti a ve funkci tajemníka společnosti Telefónica Czech Republic. Ramiro Lafarga Brollo zůstává ve funkci generálního ředitele společnosti Telefónica Slovakia.

Martin Vlček nyní pracuje jako investiční ředitel v PPF a.s., kde zodpovídá za investici v Telefónice. V minulosti působil jako externí poradce PPF a společnosti PMU CZ a.s. V letech 2002 - 2011 pracoval pro Penta Investments, jako investiční manažer a posléze jako ředitel maloobchodní sítě Pet Center.

Michal Frankl v současné době podniká jako ekonomický a daňový poradce. V minulosti byl náměstkem ministra financí zodpovědným za sekci daní, cel a informatiky. Působil také jako náměstek ministra informatiky. Od roku 2005 do 2009 byl členem Rady ČTÚ.