O2 TV získala práva na vysílání nejsledovanější fotbalové ligy světa - Premier League. Vyprodané stadiony, světové hvězdy a miliony fanoušků tak O2 nabídne exkluzivně ve vysílání O2 TV - zároveň také v počítačích, v tabletech a v mobilech s aplikací O2TV Go.

"Našim cílem vždy bylo vytvořit z O2 TV unikátní produkt nejvyšší kvality. Zařazením prémiového obsahu světové úrovně jsme opět zdokonalili nejvíce inovativní televizní službu v České republice. Uvedením zápasů Premier League se O2 TV stává televizí s nejširší sportovní nabídkou na českém trhu," říká Tomáš Budník, generální ředitel společnosti O2 Czech Republic. "Premier League získají jako dárek všichni zákazníci na první měsíc zdarma a navíc bude součástí volitelného balíčku Sport. Na víkend proto posilujeme kapacitu našich infolinek, aby dostatečně pokryly zájem nových zákazníků o sledování prvních zápasů Premier League na O2 TV," dodává.

Už v sobotu 16. srpna startuje maraton přímých přenosů z britských ostrovů. O2 TV bude přinášet v SD a HD kvalitě 6 živých zápasů Premier League z každého kola, další 4 zápasy uvidí zákazníci O2 TV ze záznamu v české premiéře. Díky aplikaci O2TV Go navíc stačí jen být online - a sledovat Premier League kdykoli v počítači, tabletu nebo mobilu.

O2 letos představilo jako první na českém trhu řešení, které umožňuje sledovat živé televizní vysílání i na přenosných zařízeních. Aplikaci O2TV Go si může do svého mobilu nebo tabletu bezplatně stáhnout kdokoli. Služba O2TV Go je také přístupná na webu www.o2tv.cz. Běžným uživatelům aplikace navíc umožňuje přístup k přehlednému televiznímu programu nebo O2 Videotéce s více než 1000 filmy všech žánrů. Největší výhodu ovšem aplikace přináší majitelům digitální televize O2 TV. Těm totiž zpřístupňuje živé televizní vysílání, a to až na čtyřech různých zařízeních. Na svých tabletech nebo mobilních telefonech nejsou zákazníci ochuzeni ani o oblíbené funkce Zpětné zhlédnutí a Vzdálené nahrávání. Součástí "multidevice" rodiny je také webová stránka www.o2tv.cz, která umožňuje zákazníkům sledovat živé vysílání v PC nebo notebooku. Majitelé mobilních telefonů a tabletů s operačními systémy Android od verze 4.0 nebo iOS od verze 7.0 si mohou aplikaci O2TV Go stáhnout na www.o2tv.cz.

O O2TV

Zákazníci, kteří chtějí využívat všech výhod spojených se službou O2TV Go, musí být uživateli digitální televize O2 TV. Její cena začíná už na 151 korunách měsíčně (pro zákazníky již využívající Internet na doma od O2) a k základnímu balíčku O2 TV Flexi se 43 televizními programy dostanou zákazníci navíc tematické programy (sport, seriály, dokumenty, filmy, hudba, děti) dle vlastního výběru. Pro zákazníky, kteří si Internet od O2 ještě nepořídili, platí výhodná nabídka kombinující služby internetu a O2 TV za 656 Kč měsíčně. Více informací na http:\\www.o2.cz/tv.