Do nabídky O2 míří od 20. srpna nová limitovaná edice předplacené karty s tarifem NA!DLOUHO. Díky ní zaplatí zákazníci za hovor jen cenu první minuty. Zbytek hovoru bude zdarma, i když bude trvat třeba celou hodinu. Pro volání do sítě O2 platí tato výhoda bez omezení. Pro volání do sítí ostatních mobilních operátorů je podmíněna dobitím ve výši alespoň 300 Kč a poté trvá jeden měsíc.

Ceny tarifu O2 NA!DLOUHO od 20. srpna 2014
Volání po první minutě do sítě O2 zdarma
Volání po první minutě do ostatních sítí při dobití 300 Kč na 30 dní zdarma
SMS do všech sítí 1,90 Kč
První minuta volání do všech sítí 5,90 Kč

SIM karta

"S naší novou předplacenou kartou už zákazníci nemusí přemýšlet o tom, jak dlouho, kam a za kolik volají. Zaplatí totiž pouze za první minutu hovoru," říká Jindřich Fremuth, ředitel divize rezidentních zákazníků společnosti O2 Czech Republic. Nová předplacená karta bude k dispozici ve všech O2 prodejnách i na dalších prodejních místech O2.

Nová edice předplacené karty je určená pro nové i stávající zákazníky. Kromě neomezeného volání mohou všichni zákazníci předplacených služeb využívat Odměnu za dobití s hodnotnými výhrami v podobě volání, SMS zdarma a dalšími cenami. Navíc mohou nakupovat se slevou u více než stovky partnerů díky programu Extra výhody. "Z našich statistik vyplývá, že téměř polovina lidí využívajících Extra výhody je právě z řad zákazníků předplacených služeb. Jsou mezi nimi i takoví, kteří díky Extra výhodám ušetří až 3 000 korun měsíčně," dodává Jindřich Fremuth .