I z čekání ve frontě na lanovku se může stát zábava! Operátor O2 totiž nově pokryl nejrychlejším mobilním internetem 4G LTE centrum Špindlerova Mlýna. Zákazníci O2 tak mohou dlouhou chvíli využít ke sdílení fotek a videí ze svahu nebo třeba ke sledování mobilní televize.

O2 zprovoznilo technologii, která funguje na frekvenci 800 MHz, během uplynulého víkendu. Síť 4G LTE pokrývá centrum města a zasahuje i do oblasti Přední Labské a Medvědínu. Technologie umožňuje bleskové načítání webových stránek, sdílení fotografií a videí nebo hraní online her. Signál zde zajišťuje jedna základnová stanice umístěná v centru města.

LTE Spindleruv Mlyn

Seznam všech mobilních telefonů od O2, které podporují 4G LTE, naleznete ZDE. Pro využívání sítí čtvrté generace je potřeba také nový typ SIM karty - tzv. USIM. Zákazníci si ji mohou zdarma vyměnit na kterékoli prodejně O2. Firemním zákazníkům tuto výměnu zprostředkuje jejich obchodní zástupce.

Aktuální mapa pokrytí je k dispozici na www.o2.cz/lte