Nejštědřejší datová nabídka na léto? 100 GB dat za 300 Kč od O2

15. 7. 2021
  • Operátor O2 přináší předplacenou kartu se 100 GB dat za 300 korun
  • Limitovaná nabídka bude dostupná od 15.7. na webu Datamanie.cz
  • SIM kartu zákazníkům zdarma doručí kurýr až domů

Limitovaná edice předplacených karet, kterou O2 v loňském roce úspěšně uvedlo na trh, je zpátky. SIM kartu, která nabídne 100 GB dat za 300 korun, si mohou od 15. července zákazníci objednávat na webu www.datamanie.cz. Omezený počet kusů SIM karet bude dostupný do vyčerpání zásob, nejpozději však do 15.8.

.

"Datově nejštědřejší nabídku na českém trhu mohou zákazníci využívat nejen ve svých mobilech, ale i v tabletech nebo jiných zařízeních. Pro získání pravidelných 100 GB dat stačí mít kartu nabitou alespoň na 300 korun, aby se balíček mohl každý měsíc obnovit," vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2. Zákazníkům proto doporučuje, aby si v samoobsluze Moje O2 nastavili funkci automatického dobíjení (např. ke konkrétnímu datu v měsíci nebo když výše kreditu klesne pod určitou částku), čímž zabrání situaci, že se jim datový balíček po uplynutí 30 dní neobnoví.

"Věříme, že nabídka Datamanie.cz bude zajímavá nejen pro mladé lidi, kteří si navykli být stále online a už nerozlišují, jestli k volání využívají běžné hovory nebo nejrůznější aplikace, ale i pro rodiny s dětmi. Těm může datová předplacenka vyřešit přístup na internet během cestování po Česku nebo třeba v rámci pobytů na letních táborech a prázdninách u prarodičů," dodává Cieslarová.

 

Předplacenou SIM kartu je možné využívat nejen k datování, ale i volání nebo odesílání SMS (2 Kč/SMS do všech sítí). S odchozím hovorem se zákazníkům aktivuje neomezené volání za cenu 15 Kč, které platí po celý zbytek dne. Data je možné využívat pouze v rámci České republiky, v zahraničí nefungují.

SIM kartu lze jednoduše objednat na webu Datamanie.cz. Zákazníci si přitom mohou zvolit, zda kartu uhradí dobírkou, nebo platební kartou přímo v e-shopu. SIM kartu si následně mohou nechat bezplatně doručit přímo domů.

Více na www.datamanie.cz

Kontakty
Kateřina Mikšovská
Tiskové oddělení O2
katerina.miksovska@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.