Během Olympijských her Tokio 2020 nabízí O2 TV navíc sedm speciálních Eurosport kanálů

23. 7. 2021

V období od 24. července do 8. srpna zařadí televize O2 TV všech sedm prémiových kanálů z rodiny Eurosport. Fanoušci tak z Olympijských her Tokio 2020 mohou v O2 TV sledovat několik souběžně běžících přenosů a neuteče jim jediný moment z nejočekávanější události tohoto roku. Jednotlivé stanice Eurosport 3-9 jsou tematicky laděny podle sportovních odvětví, výrazný prostor tak dostanou například bojové a raketové sporty, golf, plavání, gymnastika nebo týmové sporty včetně fotbalu, basketbalu, házené i volejbalu.

.

"Diváci O2 TV se díky Eurosportu dočkají pokrytí veškerého olympijského dění, které by se jinak nevešlo do lineárního vysílání. K dispozici budou navíc stovky hodin přímých přenosů. Pop-up kanály Eurosportu, které se vysílají výhradně v HD kvalitě s originálním komentářem, najdou diváci v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná, Zlatá a také ve všech předplacených tarifech O2 TV Sport Pack," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV. Dané stanice s názvy Eurosport 3 až Eurosport 9 budou v O2 TV na EPG pozicích 600-606.

"Jsme opravdu nadšeni, že si předplatitelé O2 TV v České republice mohou pustit všechny mimořádné okamžiky Olympijských her Tokio 2020 prostřednictvím kanálů Eurosport 1 a Eurosport 2, a navíc další obsah najdou na našich sedmi speciálně dedikovaných kanálech, které poběží pouze během olympiády. Zároveň se Eurosport 2 zaměří na nejlepší sportovce z regionu, takže diváci nepřijdou ani o své národní hrdiny. Svůj oblíbený sport tak fanoušci najdou v našem rozsáhlém portfoliu, díky kterému si mohou užít tuto nejočekávanější sportovní událost na globální úrovni," sdělila Kenechi Belusevic, Discovery Senior Director Commercial and Business Development, CEEMEA & PayTV.

Na co všechno se fanoušci mohou těšit?

Eurosport 1 a Eurosport 2:
Hlavní lokalizované kanály s českým komentářem. Eurosport 1 nabídne více než 250 hodin živého vysílání z atletiky, plavání nebo gymnastiky. Eurosport 2 pak odvysílá například přímé přenosy z fotbalu nebo házené, a speciálně se zaměří na národní hrdiny. Navíc tato stanice přinese i nové olympijské sporty jako sportovní lezení, skateboarding či surfing.

Eurosport 3:
Doménou se stane tenis, badminton, stolní tenis a také golf. V prvním týdnu se fanoušci dočkají tenisových duelů v časech od 4:00 do 13:00 hodin. V nabídce nebudou ani chybět ani finálové souboje ze všech zmíněných sportů.

Eurosport 4:
Na tomto kanále najdou vše podstatné příznivci moderní gymnastiky, uměleckého plavání či skoků do vody.

Eurosport 5:
Tato stanice se stane domovem fotbalu a týmových sportů. Ať už se jedná o olympijské ragby, baseball, softball či pozemní hokej. Hlavním lákadlem budou přímé přenosy z fotbalového turnaje mužů i žen.

Eurosport 6:
Analýzy, komentáře těch nejlepších sportů a především basketbalu. To vše odvysílá kanál Eurosport 6, jenž chystá více než 100 hodin živého obsahu.

Eurosport 7:
V pořadí sedmý kanál se stane domovem bojových sportů. Judo, taekwondo, wrestling, box nebo karate. Finálové souboje wrestlingu a boxu se budou vysílat živě z Tokia.

Eurosport 8:
Pro fanoušky házené bude tento kanál tou nejlepší volbou. V obou týdnech se mohou těšit na přenosy z mužské i ženské části, včetně finále. Eurosport 8 slibuje přes 130 hodin živých přenosů.

Eurosport 9:

Poslední kanál z rodiny Eurosportu je vyhrazen pro volejbal. Příznivci se dočkají přes 150 hodin těch nejatraktivnějších přenosů.

Kontakty
David Solnař
Tiskový mluvčí O2 TV / O2 TV Sport
david.solnar@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

O společnosti O2

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.