Vánoční nadílka v O2 TV: rozšíření programové nabídky, neomezený počet zařízení i 10 stanic nově ve Full HD

14. 12. 2021

Operátor O2 připravil na letošní vánoční svátky pro své zákazníky bohatou nadílku, která divákům O2 TV přinese významné rozšíření programové nabídky. Majitelé nejoblíbenějších tarifů získají téměř všechny dostupné televizní kanály, zákazníci O2 TV Zlatá budou mít možnost sledovat souběžně televizi na neomezeném počtu zařízení a dále O2 TV zařadí 10 kanálů ve Full HD. Novinkou, kterou O2 zpřístupní všem svým zákazníkům, je rodičovský zámek integrovaný do webového rozhraní televize. Kanály pro dospělé tak bude možné nově sledovat i na adrese www.o2tv.cz .

.

133 televizních stanic pro všechny

Od pondělí 20. prosince do pondělí 3. ledna přináší O2 zákazníkům své televize několik vánočních bonusů. Majitelé O2 TV Modrá, Bronzová nebo Stříbrná se mohou těšit na rozšíření své programové nabídky o téměř všechny dostupné kanály s výjimkou HBO a Cinemax. "Prémiové stanice všech možných žánrů - od sportovních až po kanály pro dospělé - budou našim zákazníkům k dispozici po dobu 14 dnů. Díky funkcím Zpětné zhlédnutí nebo Nahrávání jim tak neunikne žádná oblíbená pohádka ani romantický vánoční film," vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV s tím, že nové kanály začnou zákazníkům nabíhat postupně a pro jejich zobrazení doporučuje O2 restartovat set-top box.

Žádné omezení počtu zařízení

Majitelé O2 TV Zlatá, kteří mají již nyní k dispozici úplně všechny televizní stanice, získají na období vánočních svátků speciální dárek. "Od 20. prosince do 3.ledna mohou O2 TV sledovat souběžně na libovolném počtu zařízení. Televizi se všemi jejími funkcemi tak mohou pustit třeba na návštěvě u přátel či prarodičů dodává Lenerová.

10 nových HD kanálů

Všem zákazníkům O2 TV operátor také natrvalo navýší rozlišení u 10 oblíbených televizních stanic z původního SD či 720p na FullHD, tedy 1080p. Novinky se dočkají diváci kanálů Filmbox Premium, Filmbox Extra, National Geographic, Nat Geo Wild, Paramount Network, JOJ Family, Televize Seznam, Epic Drama, CS Film, CS History, Discovery ID, Fightbox, DTX, HGTV, Dorcel TV a Playboy.

Rodičovský zámek nově na webu O2 TV

Od 20. prosince přichází O2 TV s dlouho očekávanou funkcí Rodičovský zámek pro web www.o2tv.cz . Po zadání pětimístného rodičovského PINu tak budou uživatelům na webovém rozhraní televize nově dostupné také kanály pro dospělé. "Všem majitelům O2 TV, kteří nechtějí, aby se k obsahu pro dospělé dostali malí diváci, proto doporučujeme změnit si v nastavení televize výchozí PIN na svůj vlastní," radí Lenerová. Rodičovský zámek pro mobilní aplikace plánuje O2 zpřístupnit během jara 2022.

Data a podklady

Název Velikost
O2_TV_vánoční_nadílka.png

Kontakty
Kateřina Mikšovská
Tiskové oddělení O2
katerina.miksovska@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu.