HBO Max přichází do O2 TV

7. 3. 2022

Více exkluzivního obsahu, možnost nastavení až 5 profilů včetně dětského - 8. března přichází do O2 TV nová videotéka HBO Max. V nabídce nahradí HBO GO. Stávající zákazníci s O2 TV Zlatá nebo balíčkem Kino se nemusí nikde znovu registrovat, cena tarifu i balíčku se pro ně nemění.

Kultovní seriály a filmy společnosti HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals nebo Warner Bross., ty dokonce již 45 dnů od uvedení do kin. Exkluzivní pořady dostupné již ve stejný den jako v USA. Na zákazníky O2 TV, kteří mají tarif Zlatá nebo si k tarifu Bronzová či Stříbrná pořídili doplňkový balíček Kino, čeká od 8. března celá řada lahůdek.

"Stávající zákazníci balíčku Kino a tarifu O2 TV Zlatá, kteří sledovali HBO GO, si po 8. březnu jen stáhnou novou aplikaci HBO Max. K tomu je vyzve i původní aplikace. V HBO Max si založí jednoduše pouhými pár kliknutími svůj profil, a pak už si mohou užívat stovky hodin pořadů, seriálů a filmů jako třeba Matrix Resurrections, Duna nebo Space Jam: Nový začátek," vysvětluje šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová a dodává: "Mnozí zákazníci jistě ocení, že naprostá většina obsahu bude v češtině, a navíc, pro milovníky kvalitního zážitku i s prostorovým zvukem 5.1 Dolby Atmos."

Noví i stávající zákazníci O2 TV si mohou HBO Max pořídit v rámci balíčku Kino k O2 TV Bronzová nebo Stříbrná. V rámci balíčku získají lineární kanály HBO, HBO 2, Cinemax a Cinemax 2. První měsíc je zdarma na vyzkoušení, poté je cena za vše pouze 200 Kč. Noví zákazníci získají přístup k HBO Max i v rámci O2 TV Zlatá, kterou mohou aktuálně získat za zvýhodněnou cenu 449 Kč na první dva měsíce. Užít si pak mohou 137 kanálů - kromě přístupu do HBO max jsou mezi nimi i kanály HBO, Cinemax, všechny sportovní kanály z nabídky O2, Nat Geo Wild nebo kanály pro dospělé. Po dvou měsících platí zákazník klasickou ceníkovou cenu tarifu.

O2 TV svým zákazníkům navíc v nabídce aktuálně ponechá i HBO OD, které bude průběžně doplňováno o vybrané tituly HBO Max.

Kontakty
Veronika Zachariášová
Za Brumlovkou 266/2
140 22 Praha 4-Michle
T +420 800 163 342 (800 1 media) | veronika.zachariasova@o2.cz
www.o2.cz

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu.