O2 odstartovalo kampaň Dáváme milion. Podnikatelé mohou vyhrát reklamu celkem za milion korun

16. 6. 2022

Společnost O2 odstartovala další kolo úspěšné kampaně zaměřené na drobné živnostníky a podnikatele - Dáváme milion. Mezi čtrnáct výherců rozdělí O2 celkem milion korun na reklamu pro jejich podnikání. Prostřednictvím cílených kampaní pomůže s propagací a navýšením návštěvnosti jejich webu nebo pobočky. Výherci zároveň získají služby od O2 na rok zdarma. Kromě toho získají přihlášení také slevu 500 korun na nákup telefonů, tabletů a příslušenství a registrovaný s největším počtem hlasů dostane prémiový telefon Samsung Galaxy S22.

.

" Současná doba není pro malé živnostníky vůbec jednoduchá. Rozhodli jsme se proto spustit další kolo oblíbené kampaně Dáváme milion, do které se můžou zapojit živnostníci a podnikatelé s inspirativními příběhy," říká Richard Siebenstich, ředitel Komerční divize a dodává: " Čísla nám ukazují, že o tuto formu podpory je zájem a naše pomoc má smysl."    

Do v pořadí třetího ročníku projektu se účastníci mohou hlásit do 31. srpna na webové stránce davamemilion.cz. Zde stačí představit svou práci a popsat, jak právě jim technologie pomáhají v podnikání. Registrovanído 15. srpna obdrží 500 korun slevu na nákup telefonů a příslušenství, kterou můžou použít při online nákupu na stránkách O2 (https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni), nebo v kamenné prodejně.  

V září vybere odborná porota čtrnáct výherců, z každého kraje jednoho. " Vítězné projekty získají možnost podpořit svůj e-shop nebo prodejnu prostřednictvím propagačního balíčku od O2 Media, který si nastaví přesně na míru. Kromě toho výherci dostanou vybrané mobilní služby a pevný internet na rok zdarma," přibližuje projekt Dáváme milion marketingová manažerka Jana Gerle.

V propagačním balíčku od O2 Média si výherci můžou vybrat mezi podporou jejich webových stránek nebo prodejny prostřednictvím jak cílených SMS zpráv, tak e-mailů. Jedinou podmínkou pro přihlášení je, aby firma nebo podnikatel měl alespoň jednu službu od O2.   

.

Soutěžící s největším počtem hlasů od veřejnosti pak navíc získá prémiový 5G smartphone Samsung Galaxy S22. Šanci vyhrát telefon i celý balíček služeb mohou soutěžící navýšit sdílením svého příběhu na sociálních sítích.   

Více než kampaň  

" Těšíme se, jaké zajímavé příběhy se letos do projektu zapojí. Zároveň jsme zvědaví, zda překonáme loňský rok, kdy se do Dáváme milion přihlásilo více než 500 projektů, mezi které O2 rozdalo vouchery v celkové hodnotě 154 500 korun," popisuje Richard Siebenstich.  

Díky balíčku od O2 Média se v roce 2021 podařilo prostřednictvím SMS zpráv, e-mailů i rozhovorů v tištěných médiích přesáhnout více než 1 000 000 zobrazení reklam výherců jejich potenciálním zákazníkům.   

" Naše spolupráce ale kampaní nekončí, snažíme se s výherci zůstávat v kontaktu a podporovat je dlouhodobě. Například od vítězů nakupujeme dárky pro naše obchodní partnery a propagujeme tak jejich práci dál," přibližuje spolupráci Jana Gerle a dodává: " Pro živnostníky máme také, speciální nabídku - O2 PROfi. Díky ní dostanou i malí živnostníci velké výhody, jak zní ostatně i claim komunikace."  

Díky speciální nabídce pro živnostníky v rámci produktu O2 PROfi si mohou podnikatelé pro svou práci vybrat a přizpůsobit služby, které získají se slevou.    

.

Kontakty
Kateřina Neumannová
Tiskové oddělení O2
katerina.neumannova@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu.