Užijte si léto plné dat. O2 vrací na trh limitovanou nabídku Datamanie se 100 GB dat za 300 Kč

18. 7. 2022
  • Operátor O2 i toto léto přináší předplacenou kartu se 100 GB dat za 300 korun.
  • Limitovaná nabídka bude dostupná od 18. 7. na webu Datamanie.cz.
  • SIM kartu zákazníkům zdarma doručí kurýr až domů.

.

Kdo by nechtěl ze svých cest po Česku posílat fotky nebo videa, užít si videohovor s blízkými nebo kamarády kdykoli i z těch nejzapadlejších míst republiky nebo si i v kempu pustit oblíbené písně, filmy nebo seriály. To chce ale pořádnou dávku dat. Operátor O2 proto i letošní léto vrací na trh limitovanou edici předplacených SIM karet. Ta nabízí 100 GB dat za 300 korun. Zákazníci si ji mohou objednat od 18. července na webu www.datamanie.cz. Omezený počet SIM karet bude dostupný pouze do 22. srpna nebo do vyprodání zásob.

Limitovaná SIM karta, která je bez závazků, přináší 100 GB dat každý měsíc. "Zákazníci ji mohou využívat nejen ve svých mobilech, ale vložit ji mohou i do jiných zařízení, například notebooků. Díky tomu už nemusí být otroky veřejnýcha ne vždy dobře zabezpečených wi-fi sítí třeba v kempech nebo hotelech," vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Aby se balíček každý měsíc obnovil, je potřeba mít kartu nabitou alespoň na 300 korun. Pokud se o to zákazník nechce každý měsíc starat, stačí si v aplikaci Moje O2 nastavit funkci automatického dobíjení z platební karty, která se o doplňování kreditu postará sama. Díky tomu se 100 GB dat bude obnovovat v pravidelných intervalech bez hlídání termínů a neustálého kontrolování výše zůstatku.

Kromě datování ale je možné kartu využívat i k volání a posílání SMS. Datově nejštědřejší SIM kartu na českém trhu lze jednoduše objednat na webu Datamanie.cz. "Nejrychleji dorazí, pokud ji zákazník zaplatí rovnou platební kartou. V takovém případě dorazí i zcela zdarma. Při platbě dobírkou je potřeba připočítat ještě 59 Kč," říká Cieslarová a doplňuje, že v rámci objednávky je možné pořídit maximálně 3 SIM karty, které je potřeba aktivovat do 31. prosince 2023. Bez omezení funguje jen v České republice.

Více na www.datamanie.cz.

.

KONTAKT:
Veronika Zachariášová
Tisková mluvčí | O2 Czech Republic a.s.
Za Brumlovkou 266/2
140 22 Praha 4-Michle
veronika.zachariasova@o2.cz

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu.