Nový O2 TV Box je tady. Díky němu ovládnete svou televizi naplno

26. 7. 2022

Vylepšené funkce, hlasové ovládání a nově například i podsvícený ovladač - to je nový O2 TV Box. Stačí ho jen jednoduše připojit, a i z úplně obyčejné televize se stane multimediální centrum plné zábavy a užitečných aplikací. Díky systému AndroidTV je navíc ovládání rychlejší, intuitivní a přehledné. To vše za stejnou cenu jako doposud. Operátor O2 ho začne zákazníkům nabízet od 1. srpna, kdy také odstartuje nová komunikační kampaň s ambasadorem Petrem Čechem. Zájemci navíc ke každému zakoupenému O2 TV Boxu dostanou službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma.

.

Nový O2 TV Box svým majitelům nabídne možnost využít i obyčejnou televizi naplno. Díky řadě novinek umocní zážitek ze sledování filmů, pořadů a seriálů. Zákazníci, kteří si ho pořídí, mohou sami rozhodnout, co chtějí sledovat bez ohledu na to, co právě hraje. Být pánem své televize nebylo nikdy jednodušší. 

Zásadní změny se dočká například ovladač O2 TV Boxu. Nově budou jeho tlačítka podsvícená. "Je to sice drobnost, ale pro mnoho zákazníků to bude vyslyšení jejich přání. Ovladač sám rozpozná, že je tma, když ho pak kdokoli vezme do ruky, automaticky se rozsvítí. Takže i potmě - třeba během titulků - půjde snadno najít a stisknout správná tlačítka. Navíc díky připojení prostřednictvím Bluetooth není potřeba mířit přímo na set-top box," popisuje ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková s tím, že ovladač nejen perfektně sedne do ruky, ale má navíc saténový povrch, na kterém nejsou patrné otisky ruky.   

.

O2 TV Box přináší zákazníkům funkce a vlastnosti domácího multimediálního centra. Nabídne HD i 4K rozlišení pro perfektně ostrý obraz a také HDR technologie pro lepší hloubku a kontrast barev. Díky Bluetooth je možné k O2 TV Boxu připojit bezdrátová sluchátka, gamepad, klávesnici i myš, to v případě, že zákazník využije set-top box třeba pro hraní her. Díky AndroidTV lze do O2 TV Boxu totiž stáhnout stovky aplikací včetně herních, YouTube, Spotify, HBO Max nebo i bohaté O2 Knihovny.  

"Díky systému AndroidTV nabídne nový O2 TV Box možnost hlasového vyhledávání i ovládání, takže si snadno jen pouhým slovním pokynem zobrazíte počasí, pustíte film nebo vyhledáte cokoli v mapách. Nový set-top box má také vestavěný Chromecast, který dokáže jednoduše zrcadlit telefon nebo tablet, takže si zákazníci budou moci pohodlně na velké obrazovce prohlížet třeba fotky a videa," popisuje Dana Tomášková. Do O2 TV Boxu lze také připojit harddisk nebo USB flash disk. Připojit lze pomocí LAN kabelu nebo také bezdrátově, jen prostřednictvím Wi-Fi sítě.  

Cena nového O2 TV Boxu bude stejná jako u jeho předchůdce, tedy 4 140 Kč nebo 69 Kč měsíčně v případě, že se zákazník rozhodne pro splátky bez navýšení, které bude posílat v rámci svého vyúčtování. Samozřejmostí je i u nového O2 TV Boxu prodloužená záruka 5 let. 

Nová kampaň s Petrem Čechem přinese O2 TV zdarma

V srpnu přichází operátor O2 s novou komunikační kampaní zaměřenou na televizi O2 TV, ve které nebude chybět ani hlavní ambasador Petr Čech. Jeden z nejúspěšnějších brankářů všech dob se tentokrát představí v trochu jiné roli. "Petr se z ryze sportovního světa přesune více do role diváka, který si užívá zajímavé funkce O2 TV a objevuje ten nejlepší sportovní i filmový obsah. Například se potká s draky z Her o trůny, více se tedy dostaneme k zábavnému obsahu v O2 TV," prozradil David Daneš, ředitel marketingové komunikace O2.

V nové kampani, která se v příštích týdnech objeví na internetu, v televizi, outdooru i v tištěné inzerci, budou pokračovat i další známé tváře českého sportu. Do ambasadorského týmu O2 TV patří Makhmud Muradov, elitní UFC zápasník, nebo Karolína Plíšková, aktuálně patnáctá nejlepší tenistka světa. Novou tváří se pak stal zkušený hokejový útočník Vladimír Sobotka.

.

"V rámci letní kampaně O2 TV dostane každý k nově zakoupenému O2 TV Boxu službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma. Díky této akci si tak zájemci mohou svůj set-top box a radost z něj užít naplno a prozkoumat vše, co O2 TV nabízí. Pro fanoušky jsme pak připravili akční nabídku předplaceného tarifu Sport Plus, na kterém najdou nejlepší sportovní obsah včetně FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA či hokejové extraligy. Při aktivaci do konce srpna ušetří divák za celou sezonu přes 700 Kč," doplnil David Daneš.

Předplacený tarif Sport Plus nabízí nejlepší sportovní kanály jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na těchto stanicích najdou fanoušci stovky atraktivních přenosů z FORTUNA:LIGY, hokejové extraligy, Ligy mistrů UEFA, německé Bundesligy, italské Serie A nebo také španělské La Ligy.

Vedle sportu nabízí O2 TV stovky kanálů, možnost přehrávání až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů, filmů a seriálů, třídění podle žánrů, tisíce filmů v O2 Videotéce nebo využití multidimenze u sportovních přenosů. O2 TV můžete mít navíc s sebou i na cestách - díky aplikaci lze jednoduše spustit také v mobilních telefonech, tabletech, noteboocích a přihlásit se k ní můžete i v chytrých televizích Samsung, LG, Sony, Philips a Panasonic. To vše nejen v Česku, ale v celé EU. 

Kontakty
Veronika Zachariášová
Tisková mluvčí
Za Brumlovkou 266/2
140 22 Praha 4-Michle
T +420 800 163 342 (800 1 media) | veronika.zachariasova@o2.cz

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu.