Odměna 300 Kč měsíčně: O2 a Air Bank spojují síly. Stávajícím zákazníkům nabízí úsporu, novým důvod ke změně

17. 4. 2023
O2 a Air Bank jsou díky skupině PPF jedna rodina. Od dubna z toho mohou těžit noví i stávající zákazníci, kteří budou její součástí. Pro získání odměny 300 korun každý měsíc přímo na bankovní účet u Air Bank stačí aktivně využívat služeb obou společností a splnit podmínky této exkluzivní, nové a časově neomezené nabídky. A to je teprve začátek. V budoucnu se společní zákazníci mohou těšit na další zajímavé výhody.

 

„Spojením nejsilnějšího operátora a nejinovativnější banky jsme dali vzniknout úplně novému světu plnému výhod, a to pro všechny, kteří jsou nebo se stanou jeho součástí. Banku a operátora dnes využívá prakticky každý, tak proč nevyužívat ty nejlepší na trhu, a ještě díky tomu získat pravidelnou finanční odměnu?” říká Jindřich Fremuth, generální ředitel O2.

Odměnu 300 korun zpět na účet získají od dubna 2023 noví i stávající zákazníci Air Bank a O2, kteří budou aktivně využívat služeb obou společností určených pro nepodnikatele. Tedy na účet vedený u Air Bank jim přijde alespoň 10 000 korun měsíčně a zároveň budou z účtu v Air Bank hradit faktury za služby operátora O2 ve výši alespoň 600 korun.   

Dveře do světa výhod se tímto otevírají, další nabídky budou brzy následovat. „Hledali jsme cestu, jak ještě více zpříjemnit život našim klientům. Začínáme tím, že společným zákazníkům Air Bank a O2 při splnění jednoduchých pravidel akce nabízíme každý měsíc dodatečnou finanční odměnu. Ale to není vše. Do budoucna plánujeme tuto akci pro společné zákazníky rozšířit o další exkluzivní výhody, které jim zpříjemní využívání našich služeb. Zároveň přemýšlíme nad možností zapojit i další značky z rodiny PPF,“ dodává Michal Strcula, generální ředitel Air Bank.

Jak odměnu získat?


Jsem zákazník O2, chci si založit nově účet u Air Bank

Nový účet od Air Bank si zákazníci jednoduše sjednají online přes mobilní nebo internetové bankovnictví a také na všech pobočkách banky. S online sjednáním účtu od Air Bank jim zároveň poradí i v jakékoliv prodejně O2. Odměnu 300 korun měsíčně (při splnění podmínek) si pak mohou zákazníci zapnout ve svém mobilním i internetovém bankovnictví.

Jsem klient Air Bank, chci si sjednat nově službu od O2

Klienti Air Bank si mohou službu od O2 sjednat jednoduše v jakékoliv prodejně O2. Konzultanti jim rovnou poradí, jak světy O2 a Air Bank jednoduše na pár kliknutí propojit a čerpat tak finanční odměnu a v budoucnu i další výhody. Zároveň Air Bank a O2 na některých vybraných pobočkách Air Bank v pilotním projektu nabízejí možnost založení nové služby od O2 přímo na pobočkách banky.

Jsem klient Air Bank i O2

Klienti, kteří již podmínky akce splňují, si odměnu 300 korun měsíčně mohou jednoduše zapnout ve svém mobilním či internetovém bankovnictví Air Bank.

 

Podrobné podmínky akce najdete zde https://www.airbank.cz/nabidka-s-o2/ a https://www.o2.cz/osobni/spolecna-nabidka-s-airbank.

Data a podklady

Název Velikost
Jedna rodina

Kontakty
Veronika Zachariášová
Tisková mluvčí O2
veronika.zachariasova@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

Jana Pokorná
Tisková mluvčí Air Bank a Zonky
jana.pokorna@airbank.cz

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.