Tento týden připravila stanice O2 Sport opravdu nabitý program, který potěší jak fanoušky tenisu, tak milovníky toho nejlepšího evropského fotbalu. Již v úterý vypuknou jarní boje v prestižní Lize mistrů, kde fanoušci uvidí v akci takové celky jako například Real Madrid, FC Juventus nebo Bayern Mnichov. Ve francouzské Provence pak startuje tenisový turnaj Open 13 a chybět nebude ani český tenista Tomáš Berdych.

Předzápasová studia, zajímaví hosté, exkluzivní funkce multidimenze. To vše nabídnou přímé přenosy Ligy mistrů na O2 Sport. Navíc od jarních kol se diváci dočkají také Petra Svěceného v roli komentátora. "Petr se po delší době opět vrací ke komentování, společně s Vlastimilem Kaiserem budou mít ve své režii středeční utkání AS Řím - Real Madrid. Ve studiu se pak bude střídat s Jirkou Vrbou," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Již zmíněné střetnutí AS Řím - Real Madrid bude patřit jednoznačně k úvodním šlágrům. Na lavičce Realu si v Lize mistrů odbyde premiéru bývalý slavný fotbalista Zinedine Zidane, který tým převzal po odvolání Rafaela Beníteze. V plné síle se rovněž ukáže Cristiano Ronaldo, jenž na podzim nastřílel úctyhodných jedenáct branek a jasně vládne tabulce střelců celé Champions League. Ve středečním studiu rozebere formu obou celků moderátor Jiří Vrba a hosté Tomáš Ujfaluši s Lubošem Kozlem. V úterý pak Petr Svěcený přivítá Vladimíra Šmicera a současného kouče Baníku Ostrava Vlastimila Petrželu.

Vedle bojů o "ušatý pohár" přinese O2 Sport také dva neméně zajímavé tenisové turnaje. Na slunné Floridě odstartují první kola Delray Beach Open, jenž na okruhu patří do kategorie ATP World Tour 250. A v jihofrancouzském Marseille již vyznavači bílého sportu netrpělivě očekávají klání nazývané Open 13, které se odehrává v hale Palais des Sports de Marseille na krytých dvorcích s tvrdým povrchem. Právě zde se představí osmý muž žebříčku ATP Tomáš Berdych. Třicetiletý rodák z Valašského Meziříčí by jistě rád navázal na rok 2013, kdy se probojoval až do finále, tam byl nad jeho síly Francouz Jo-Wilfried Tsonga.

Přehled únorových zápasů Ligy mistrů na O2 Sport:

DenDatumZápasČas vysíláníKomentátoři
Úterý16. 02. 2016Benfica Lisabon - Zenit Petrohrad20:20 - 23:00Tomáš Radotínský, Vlastimil Kaiser
Středa17. 02. 2016AS Řím - Real Madrid20:20 - 23:00Petr Svěcený, Vlastimil Kaiser
Středa17. 02. 2016KAA Gent - Vfl Wolfsburg20:20 - 23:00Tomáš Radotínský, Milan Štěrba
Úterý23. 02. 2016Juventus FC - Bayern Mnichov20:20 - 23:00Jiří Vrba, Vlastimil Kaiser
Středa24. 02. 2016PSV Eindhoven - Atlético Madrid20:20 - 23:00Jiří Vrba, Milan Štěrba
Středa24. 02. 2016Dynamo Kyjev - Manchester City20:20 - 23:00Tomáš Radotínský, Jan Homolka