Absolutní novinkou v letošním kalendáři běžeckých závodů RunCzech se stala O2 Pražská štafeta 4x5. Ta startujte v úterý 19. dubna od 17 hodin na holešovickém Výstavišti a nabídne kapacitu až pro čtyři tisíce běžců. Titulárním partnerem celé akce je společnost O2 Czech Republic.

O2 Pražská štafeta odstartuje a skončí na Výstavišti, ale většina pětikilometrové trasy povede jedním z nejoblíbenějších běžeckých parků, pražskou Stromovkou. Každý účastník se může těšit nejen na zábavné odpoledne plné sportu a hudby, ale také na příjemné bonusy, jako třeba závodní triko, baťůžek, cílovou medaili, občerstvení a mnoho dalšího.

Ve čtyřčlenných štafetách mají svoje zastoupení nejen zaměstnanci společnosti O2 Czech Republic, ale také například známí komentátoři televizní stanice O2 Sport. "Běh na střední tratě patřil už na škole mezi mé oblíbené sporty, ale až loni jsem se začal účastnit pravidelně organizovaných závodů. Na O2 Pražskou štafetu se moc těším, pět kilometrů je pro mě ideální vzdálenost, kterou si dávám i ve volném čase," říká Petr Svěcený, populární moderátor stanice O2 Sport, a hned vzápětí dodává: "Skvělá je i lokalita, kdy není ve Stromovce moc kopců a naopak všude stromy, příroda, to mám rád."

Každý návštěvník se může rovněž vybavit na samotný běh ve stáncích operátora O2, kde bude k dispozici běžecké příslušenství za zvýhodněné ceny. V nabídce budou například fitness náramky měřící kalorie a vzdálenost, odlehčená běžecká sluchátka nebo kvalitní "armband" pouzdra pro mobilní telefony. " Díky zkušenostem z předchozích ročníků víme, že běžci vždy ocení možnost koupě kvalitní výbavy. Proto jsme letos připravili sadu nejoblíbenějšího běžeckého příslušenství a nabídli ho za skvělou cenu. A obrovský zájem hned na první akci Sportisimo 1/2Maraton Praha ukázal, že jsme se trefili do černého," prozradil produktový manažer Vladimír Plch.

V případě, že nestihnete zvýhodněné příslušenství nakoupit přímo na akci v O2 stánku, máte možnost tak učinit až do konce září s letáčkem ze startovní tašky na jakékoliv O2 prodejně. Veškeré další informace naleznete na stránkách www.runczech.com.