Již v sobotu 29. července zažije Praha velkou událost. Špička smíšeného bojového umění (MMA) se představí na turnaji organizace OKTAGON MMA, který se bude konat pod otevřeným nebem na pražské Štvanici. Těšit se můžete na opravdu hvězdné bojovníky, jako je například Attila Végh, Paul Byrne nebo Gábor Boráros. Přímý přenos začíná na stanici O2 TV Sport od 21.00 hodin.

Jedná se o dosud největší MMA turnaj, který se v České republice a na Slovensku konal. A to nejen unikátním místem konání, ale především kvalitou startovní listiny. Do hlediště ikonické Štvanice by mohlo dorazit přes pět tisíc diváků. V případě nepříznivého počasí bude na místě připravená velkoplošná stanová střecha, kterou ve světě využívají na zastřešení těch největších koncertů. "Bude to velká show v naprosto jedinečné atmosféře. Uděláme vše, aby to byl pro fanoušky nezapomenutelný zážitek," slibuje Ondřej Novotný, hlavní promotér galavečera, a také komentátor stanice O2 TV Sport.

Své síly porovnají ti nejlepší bojovníci nejen z České republiky a Slovenska, ale také z Brazílie, Chorvatska nebo Irska. V hlavním a světově očekávaném zápase se představí Attila Végh, bývalý šampion Bellatoru, což je druhá největší MMA organizace na světě. Tento zástupce slovenské scény se utká s irským tvrďákem jménem Paul Byrne, který se připravuje v nejznámějším irském gymu SBG. Tam mu je parťákem třeba slavný Conor McGregor.

Chybět nebude ani hvězda reality show O2 TV Sport OKTAGON Gábor Boráros, kterého čeká dosud nejtěžší a nejdůležitější zápas kariéry. Prověřit ho přijede Mohamed Sayah, francouzský borec s bilancí 6-4-1 .

Hlavní karta dále nabídne divácky atraktivní zápas dvou šampiónů jiné organizace, ve dvou různých vahách - Miroslav Štrbák vs. Matěj Kuzník. Oblíbence publika a matadora Ilju Škondriče zase vyzve polský bojovník Michal Bobrowski, jenž naposledy v Čechách porazil populárního Petráška a zatrhnul mu tak cestu do UFC. Neméně zajímavý souboj bude k vidění v podání Viktora Pavlíčka, dalšího šampiona na hlavní kartě, kterého přijede ověřit chorvatský zástupce Ivan Vitasovič.

O2 TV Sport vysílá kromě OKTAGONU i exkluzivní přímé přenosy dalších nejslavnějších domácích MMA organizací - XFN, Gladiator Championship Fighting (GCF) nebo Fusion Fight Night (FFN).