V uplynulých dnech nabídla stanice O2 TV Sport řadu atraktivních sportovních přenosů. Největší zájem měli zákazníci O2 TV o další představení Viktorie Plzeň v prestižní Lize mistrů. Dále se již tradičně na předních místech objevily šlágry z české nejvyšší fotbalové soutěže. Ze všech sportovních kanálů se hned na prvních čtyřech místech umístily exkluzivní kanály O2 TV Sport či O2 TV Fotbal.

Mezi vůbec největší taháky se zařadil přímý přenos O2 TV Sport z úterý 2. října, kdy se odehrálo další kolo fotbalové Ligy mistrů. Český mistr z Plzně se představil v Římě. Přes web či aplikaci bylo v jednom momentě připojeno až 90 tisíc unikátních zařízení.

TOP 5 nejsledovanějších sportovních přenosů v O2 TV v období 26. 09. 2018 - 3. 10. 2018:

č. čas pořad stanice
1 2018-10-02 20:20 - 23:15 Liga mistrů: AS Řím - FC Viktoria Plzeň O2 TV Sport + O2 TV Fotbal
2 2018-09-28 18:30 - 21:30 FORTUNA:LIGA: FC Viktoria Plzeň - AC Sparta Praha O2 TV Sport + O2 TV Fotbal
3 2018-09-30 14:30 - 17:30 FORTUNA:LIGA: FC Baník Ostrava - SK Slavia Praha O2 TV Sport + O2 TV Fotbal
4 2018-09-29 18:50 - 21:10 FORTUNA:LIGA: FC Slovan Liberec - SK Sigma Olomouc O2 TV Sport + O2 TV Fotbal
5 2018-09-30 09:30 - 17:15 MS 2018 Rakousko, Cyklistika ČT sport