Od pondělí 3. června nabídne stanice O2 TV Sport další atraktivní obsah z prostředí MMA. Tentokrát se jedná o mezinárodní reality show The Fighter, ve které se představí i populární česká bojovnice Sandra "Medojed" Mašková. O titul šampionky se v jihoafrickém Johannesburgu utká deset MMA zápasnic, které spolu žijí, trénují a zápasí v jednom domě pod bedlivým dohledem kamer. Fanoušci se mohou těšit celkem na deset dílů, které v premiéře půjdou vždy v pondělí od 22.00 hodin na O2 TV Sport.

,

V unikátní reality show The Fighter, kterou pořádá EFC Afrika, jedna z předních MMA organizací, se představí nejtalentovanější zápasnice z celého světa. Ty jsou pod vedením zkušených trenérů rozděleny do dvou týmů. Oranžový, ve kterém je i Sandra Mašková, vede legendární jihoafrický bojovník Garret 'Soldierboy' McLallen. Modrý pak vítěz TF1 Brendand ' Descendent' Lesar.

Soupeře vždy vybírá tým, který vyhraje tzv. dovednostní výzvu. Vítězka zápasu postupuje do vyřazovacích bojů. Jedná se o podobný formát, jenž znají diváci O2 TV Sport z československé reality show OKTAGON Výzva. Absolutní vítězka se může těšit na garantovanou smlouvu na šest zápasů pod hlavičkou organizace EFC.

Fanoušci budou držet palce Sandře Maškové, která patří mezi nejpopulárnější české bojovnice. "Moje rozhodnutí odcestovat do Afriky je největší výzvou, kterou jsem kdy podstoupila. Nejde jen o zápasy, ale postavím se mnohým osobním obavám. Být v Africe déle než měsíc bez rodiny, přátel, bojovat bez mých trenérů, to jsem si nikdy nedokázala představit. Celá reality show je pro mě jedna obrovská životní zkušenost," prozradila Sandra "Medojed" Mašková, která před dráhou v MMA sbírala úspěchy v kickboxu. Je například vítězkou světových her nebo vicemistryně Evropy WAKO ve fullcontactu a K1.

Stanice O2 TV Sport odvysílá v tomto roce kromě reality show The Fighter také kompletní galavečery asijské ONE Championship, ruské M-1 Global a všechny další nejsledovanější domácí MMA organizace - OKTAGON MMA, Fusion Fight Night (FFN), Fight Night West (FNW), X Fight Nights (XFN) nebo Heroes Gate.