O2 od dubna nabízí všem, kteří se rozhodnou vyměnit svůj mobil za nový s podporou 4G LTE, recyklační slevu ve výši 700 korun. Díky této slevě ušetřilo v průběhu dubna při nákupu nového LTE telefonu již více než osm tisíc zákazníků, O2 proto akci prodlužuje i na květen.

Nabídka telefonů s Recyklační slevou se v květnu rozšíří o další oblíbené modely, některé mobily O2 výrazně zlevní - například cena telefonu Samsung GALAXY A3 bude v květnu o 1 500 korun nižší.

Nabídka mobilů s recyklačním bonusem platná od 1. 5. do 31. 5. 2016

Cena po odečtení
recyklačního bonusu
(CZK)
Běžná cena
(CZK)
Huawei Y6 - nově v promo nabídce27953495
Lenovo A600028953595
Samsung GALAXY Grand Prime VE32953995
Microsoft Lumia 640 LTE - nově v promo nabídce37954495
Lenovo S60 - nově v promo nabídce38954595
Samsung GALAXY J542954995
Samsung GALAXY A352955995
Lenovo P90 Pro55956295
Samsung GALAXY A3 (2016)62956995

Recyklační sleva není podmíněna smlouvou u O2, nabídka tak platí například i pro zákazníky předplacených karet. Slevu dostanou zákazníci při pořízení nového mobilu z nabídky přes call centrum i na kterékoli z O2 Prodejen, kde si zákazníci zároveň mohou zdarma vyměnit SIM kartu za tu s podporou LTE, aniž by se jim změnilo telefonní číslo. Na všech O2 prodejnách je také možné telefon pojistit proti ztrátě nebo poškození za cenu od 49 korun měsíčně a pořídit nový mobil na splátky bez akontace a bez navýšení. Recyklační slevu je možné využít také při nákupu nového mobilu přes e-shop, starý funkční telefon od zákazníka převezme kurýr při doručení objednávky.

recyklacni sleva Huawei Y6