V průběhu letošního prosince se do mobilní sítě O2 nově přihlásil rekordní počet telefonů - přes 260 tisíc. Většinu příček v první desítce obsadily telefony s podporou rychlého internetu 4G LTE. Mezi těmi dominovaly značky Samsung, Huawei, Lenovo a Apple.

"Náš e-shop oproti běžnému období zaznamenal trojnásobný růst prodejů," popisuje Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2. Největší zájem měli zákazníci o prémiové modely (především Huawei P9, Samsung Galaxy S7 a iPhone 7) a telefony střední třídy ( Huawei P9 lite a Samsung Galaxy A3). Více se prodávají také chytré hodinky, zejména Apple, Samsung a Garmin.

K Vánocům O2 rozdalo miliony GB mobilních dat a minut volání

Vánoční nadílka O2 slaví u zákazníků mimořádný úspěch: dárek v podobě 10 GB mobilních dat zdarma nebo neomezeného volání si vyzvedlo téměř 200 tisíc zákazníků O2. V průběhu listopadu a prosince došlo také ke zrychlení 170 tisíc domácích přípojek k internetu. Zhruba 40 procent přípojek tak nyní může využívat rychlost až 80 Mbit/s. Zákazníci, kteří se rozhodli přejít na rychlejší tarif, navíc získávají v rámci vánoční nabídky zrychlení bez navýšení ceny až do konce ledna 2017. "Nyní už více než sto tisíc domácností využívá připojení O2 s rychlostí až 50 Mbit/s. Roste také zájem o náš nejrychlejší tarif O2 Premium s rychlostí až 80 Mbit/s," dodává Jindřich Fremuth.