Na fanoušky bojových sportů čeká opět řada špičkových soubojů těch nejlepších českých i zahraničích MMA zápasníků. Liga českých šampiónů MMA tentokrát zavítá do Pardubic, kde se uskuteční již pátý galavečer organizace XFN. Velkým lákadlem bude návrat jednoho z nejlepších evropských bojovníků Patrika Kincla, který se v České republice představí znovu po třech letech. Přímý přenos startuje na O2 TV Sport v sobotu od 19.00 hodin.

Nepochybně to bude událost večera. Patrik Kincl, který dosud zářil v přední světové organizaci ACB, kde dokázal porazit řadu obávaných protivníků, ukáže své umění v divácky nejočekávanějším souboji posledních měsíců. Jeho soupeřem totiž bude Francouz marockého původu Mohamed Sayah. Ten v létě na galavečeru OKTAGON 3 zničil slovenskou hvězdu Gábora Borárose. Patrik Kincl chce nyní dokázat, že je lepším bojovníkem než Boráros, a zároveň se plánuje stát nejlepším československým zápasníkem dané váhové kategorie.

XFN 5 nabídne ale i celou řadu dalších zajímavých fightů. Po zranění se do klece vrací hvězda české těžké váhy Miloš "Meloun" Petrášek. Jeho soupeřem bude slovenský Michal Těššík. Do oktagonu nastoupí také Jaroslav Pokorný, který působil jako trenér českého týmu v loňské sérii reality show OKTAGON. Přímý přenos bude na stanici O2 TV Sport komentovat uznávaný trenér Marek Lončák a legendární MMA bojovník Pepa "Gorila" Král. Živé vysílání lze sledovat i přes O2 TV Sport na den za 69 Kč!

Stanice O2 TV Sport vysílá kromě nejprestižnějších domácích MMA organizací - Gladiator Championship Fighting (GCF), Fusion Fight Night (FFN) nebo XFN, také druhý ročník MMA reality show OKTAGON.

Plán živých přenosů do konce roku 2017:

StaniceUdálostDatumMísto
O2 TV SportOKTAGON 4 - finále reality show12. 11. 2017Bratislava