Neomezené volání a SMS do všech sítí i spousta dat jen za 549 Kč měsíčně. O2 představuje další vánoční překvapení

21. 11. 2022

Vánoční kampaň O2 se již od 22. listopadu rozroste o další zajímavou nabídku. Až do konce letošního roku nabídne operátor všem novým zákazníkům tarif FREE+ Bronzový o 150 korun měsíčně levněji. A to napořád.

FREE__bronzovy

Dárků není nikdy dost. Operátor O2 to letos vzal za své a k vánoční nabídce přihazuje další zajímavou slevu. Všem novým zákazníkům nabídne tarif FREE+ Bronzový za zvýhodněnou vánoční cenu 549 korun. "Pokud zvažuje zákazník přechod nebo si chce pořídit úplně nový tarif, třeba pod stromeček, pak je toto ideální příležitost. Sleva 150 korun totiž platí pro nové zákazníky napořád," popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O 2.

Za cenu nižšího tarifu FREE+ Modrý tak noví zákazníci u O2 získají vyšší tarif. "Free+ Bronzový, na který se tato akce vztahuje, v sobě zahrnuje neomezené volání i SMS a k tomu 10 GB dat. Samozřejmostí je i možnost využití přístupu do 5G sítě, takže můžete pohodlně posílat fotky i videa, třeba z vánočních oslav, a během Silvestra obvolat úplně celou rodinu, aniž byste řešili, jakou mají síť," doplňuje Silvia Cieslarová.

Tarif FREE+ Bronzový lze jednoduše objednat do 31. prosince, a to jen na webu o2.cz. Ke každému nově sjednanému tarifu zákazník získá voucher 1000 korun, který najde v aplikaci Moje O2 v sekci O2 Radosti. Využít lze na vybrané produkty z nabídky O2 jako jsou například oblíbené telefony, nová prémiová sluchátka O2 pods+ nebo multinabíječky O2 Power HUB.

Data a podklady

Název Velikost
tarif FREE+ Bronzový

Kontakty
Veronika Zachariášová
Tisková mluvčí O2
veronika.zachariasova@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace. O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. V současnosti buduje síť páté generace (5G), kterou jako první spustilo v reálním prostředí. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii. Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu. Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení či cestovní pojištění v mobilu.