O2 přináší novou aplikaci pro televizory TCL. Pro diváky O2 TV je dostupná od 21. března

21. 3. 2023
Chytré televizory značky TCL se dočkají aplikace pro sledování O2 TV. Zákazníci si ji budou moci stahovat do svých zařízení od 21. března. Nabídne stejné prostředí, které zákazníci znají například ze set-top boxů nebo aplikace pro mobilní telefony a tablety.

 

Aplikaci si mohou z Google Play stáhnout majitelé chytrých televizorů TCL s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším nebo se systémem Google TV. Poté stačí, aby se do aplikace přihlásili pomocí svých přihlašovacích údajů.  „Se vzrůstající oblibou této značky na českém trhu se nám ozývalo stále více zákazníků s prosbou o rozšíření seznamu podporovaných zařízení právě o TCL televize. Tímto krokem zpřístupníme O2 TV stovkám tisíc potenciálních diváků, kteří TCL televizi doma mají. Věříme, že je tímto krokem potěšíme,“ vysvětluje ředitelka sekce O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.  

Nová aplikace bude dostupná jak pro zákazníky se starší, tak i novou platformou O2 TV 2.0. „Již od základního tarifu si tak budou moci majitelé TCL užívat nejen široký výběr kanálů, ale rovněž využívat i všech funkcí, které IPTV nabízí. Nebude chybět možnost přesouvání v čase až 7 dní zpět, přeskakování v programu, vyhledávání podle názvu či žánru, nebo nahrávání pořadů, filmů i celých seriálů. V rámci vybraných tarifů nebo balíčků mohou samozřejmě využít i přístupu do Voyo či HBO Max,“ doplňuje Dana Tomášková
 
Aplikace O2 TV je nyní dostupná kromě chytrých televizorů TCL také pro značky Samsung, Sony, Philips, Panasonic, JVC a LG.

Data a podklady

Název Velikost
TCL televizor

Kontakty
Veronika Zachariášová
Tisková mluvčí O2
veronika.zachariasova@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)
 
O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.