Chytré cestovní pojištění od O2 se přizpůsobí i nečekaným změnám. Nově pokryje i rizika spojená s Covid-19

30. 6. 2021
  • Chytré cestovní pojištění se automaticky zapne při přihlášení do zahraniční sítě a vypne při návratu do České republiky, stačí mít mobilní telefon a paušální tarif od O2
  • Kryje rizika spojená s onemocněním Covid-19
  • Dokud uživatel nevycestuje, nic neplatí

Zákazníci O2 mohou i v letošním roce využít službu Chytrého cestovního pojištění. V době nejistých odjezdů pod hrozbou nucené karantény přináší benefit v podobě chytrých řešení spojených s roamingem. Aktivuje se automaticky přihlášením do zahraniční sítě, vypíná při návratu do ČR a za atraktivní cenu již v základu kryje rizika spojená s Covid-19.

Operátor O2 před začátkem prázdnin odstartoval aktualizovanou nabídku Chytrého cestovního pojištění v mobilu, které reflektuje nároky dnešní doby a nabízí také krytí rizik spojených s Covid-19. Chytré cestovní pojištění se po jednoduché jednorázové objednávce v online samoobsluze Moje O2, na zákaznické lince nebo na kterékoli prodejně O2 automaticky aktivuje pokaždé, když se telefon přihlásí do zahraniční sítě. Při návratu do ČR a přihlášení do domácí sítě se zase automaticky vypne. Zákazníci tedy nemusí řešit potíže s cestovním pojištěním, pokud se jim dovolená protáhne nebo naopak nebudou moci odjet vůbec. "Poplatek za cestovní pojištění se zákazníkům jednoduše naúčtuje v rámci měsíčního vyúčtování O2 podle reálné doby strávené za hranicemi. Nemusí nikam zadávat číslo své platební karty nebo vypisovat údaje o dovolené.," říká Michael Kasl, produktový manažer finančních služeb v O2, a dodává: "Letos v létě Chytré cestovní pojištění navíc přináší krytí rizik spojených s onemocněním Covid-19, a to jak léčebné výlohy, tak i náklady spojené s nucenou karanténou. Pro všechny země, kde operátor O2 nabízí služby roamingu, je Chytré cestovní pojištění dostupné za poplatek 39 Kč za započatý den pro jednotlivce a 99 Kč za započatý den pro celou rodinu."

.

Krytí rizik spojených s onemocněním Covid-19 i v rizikových oblastech

Ať už pracovně nebo za rekreací, cesta do zahraničí dnes přináší starosti spojené s aktuální situací ve světě. "Chytré cestovní pojištění od O2 kryje také rizika spojená s onemocněním Covid-19 již v základu bez nutnosti připojištění i v červených a tmavě červených zemích." uvedl Richard Siebenstich, ředitel komerční divize O2.

Jedna cena do všech zemí, nadstandardní krytí pojistných událostí

Letošní nabídka Chytrého cestovního pojištění obsahuje jednotnou cenu pro jednotlivce i rodiny ve všech zemích, kde má O2 roamingového partnera. Pojistné krytí je až do výše 5.000.000 Kč. Pojistitelem je Maxima pojišťovna, a. s. ve spolupráci s asistenční službou AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o., pojistníkem je O2 Czech Republic a.s. Více informací naleznete na www.o2.cz/cestovni-pojisteni.

O2 Chytré cestovní pojištění Do všech zemí z nabídky roamingu O2
PRO JEDNOHO 39 Kč / den pro uživatele tel. čísla
PRO RODINU 99 Kč / den pro uživatele tel. čísla, partnera/partnerku ve věku 18-70 let a neomezený počet vlastních dětí do věku 18 let

Data a podklady

Název Velikost
Chytré cestovní pojištění

Kontakty
Jan Vavřík
jan.vavrik@o2.cz
tel: 800 163 342 (800 1 media)

O společnosti O2 Czech Republic
O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.